Има система, чрез която е възможно щастието на жената, твърдят

...
 
Има система, чрез която е възможно щастието на жената, твърдят
Коментари Харесай

Мисия „Щастлива жена“? Да! Но подредете правилно шестте си основни роли

 

Има система, посредством която е допустимо щастието на дамата, настояват водещи психолози. И защото това е система, то тя работи вярно единствено в избрана конструкция. Както е невероятно да промените мотора с кормилото в колата и да шофирате, по този начин е невероятно и да измененията частите на системата, за която ще ви разкажем по-долу.

В живота на всяка жена има единствено шест съществени функции, с помощта на които тя може да бъде същински щастлива. Тези функции са ситуирани в строго избран ред и не могат да бъдат променяни по никакъв метод.

Първа роля: Аз съм жена.

Да, да. Толкова е просто. Ти самата! Защото ти си индивидът, който е роден да живее живота си. Осъзнай нуждата да бъдеш себе си, да усещаш своята присъща стойност, да живееш съгласно личните си ползи и да бъдеш персона.

Аз съм жена – това е главният човек в живота ти, това си ти! Скъпоценен, обичан, хубав, радостен, занимателен или печален, нервозен или спокоен. Няма значение. Но това си ти!

 

Втора роля: Аз съм брачна половинка.

 

Правилото е: единствено когато сте в естетика със себе си, осъзнавайки за какво имате потребност от този брак, връзка и тъкмо подобен сътрудник, тогава се обвързвате. И ставаш освен жена, само че и брачна половинка. В същото време имате свои лични занимания, свои пристрастености, лична позиция в живота, своите фантазии и желания. Те не са отишли ​​никъде, те са в първоизточника, родени са с вас. И в случай че една жена стартира да се подценява, избутвайки се на назад във времето, тогава нищо положително няма да излезе от това. Ще стане задушно, мъчно, нервно и безрадостно.

 

Трета роля: Аз съм майка.

 

Това е за история, за всички тези дами, които откакто родят, не помнят за себе си и за своя мъж. Те влагат всичките си сили в развъждането на детето, като непрестанно акцентират този подвиг. „ Аз съм майка, давам всичко за вас, за какво никой не прави оценка, за какво си потегли, за какво спря да обича, за какво си откри държанка? “ Е, отговорът е – тъй като ти промени всичко и остави и изолира мъжа си, тъй като в този момент имаше по-важни неща за извършване и той се отдалечи в прашен ъгъл. Бихте ли желали това? Просто си представете! Майчинството не е мотив да изгоните мъжа си от спалнята, нито пък да си внушавате, че вие и единствено вие можете да свършите всичко, обвързвано с развъждането на детето.

 

Четвърта роля: Аз съм работа (моят бизнес).

 

Семейството, което не я вижда, не я чува, е не запомнило по какъв начин въобще е изглеждала, това е бизнес дамата. За нея работата е на напред във времето, всичко останало е маловажно. Най-лошото е, че в името на мимолетни неща, вие се лишавате от наслади, персонален живот, женски неща и всичко, с което една женска сила би трябвало да се храни.

 

Пета роля: Аз съм колектив, другари и среда.

 

Помагайте на другари, на сътрудниците, участвайте в някои доброволчески придвижвания, бъдете дейни в някои общности, само че не прекалявайте с разпиляването на силата си, тъй като по този метод губите сили за по-важните си функции.

 

Шеста роля: Аз съм щерка.

Всички сме слушали истории за това по какъв начин дъщери опропастяват живота си, пробвайки се да спасят родителите си, да живеят живота на сякаш нещастните си майки или татковци. За това те се развеждат, губят любовта си, губят своето Аз. Това е фундаментално неправилна позиция. Помагаме на родителите с каквото можем! Те имат опит и мъдрост, имали са личен живот и към момента го имат. Разбира се, доста остарели и заболели хора се нуждаят от нашата грижа, поддръжка и внимание. Но няма потребност да се привързвате към тях като пиявица, страхувайки се, че нещо ще им се случи. Защото това, което в действителност се случва, е, че вие губите живота си, фантазиите си, губите себе си… Може би стига?!

Позволете си да бъдете несъвършена щерка. Спрете да потвърждавате, че сте толкоз добър човек. Позволете си да бъдете лакомец. По-добре, в сравнение с да живеете живот, служейки на манипулатори. И това би трябвало да се признае – някои родители са същински манипулатори, макар че ги обичаме, обожаваме и не желаеме да ги наскърбяваме. Но на никое място не написа, че сина или дъщерята се раждат, с цел да служат и да дадат живота си за живота на своите родители.

 

В умозаключение

Веднага щом разберете смисъла от реда на функциите в системата, преструктурирането ще стартира неотложно. Проследете тази система. Внимавайте по кое време се отдалечавате от себеличността към себесъпругата или самодъщерята. Върнете се на мястото си.

Когато всички персони заемат местата си, ще пристигна щастието. Ще имате запас, мощ, предпочитание за живот, ще имате лична сила, от мъжа до себе си, детето също ще бъде персона, а не обект на вашето боготворене и обвързаност. Всички другари и сътрудници ще спрат да ви употребяват, тъй като ще има доста характерно място за тях.

Това е като в аероплан – първо би трябвало да си сложиш кислородна маска, а по-късно да спасиш детето и всички останали, които можеш. Така е и в живота – първо обичаш и цениш себе си и посредством това имаш мощ, сила и обич към околните, към бизнеса и всичко.

Ето по какъв начин дамите не живеят живота си щастливо, обърквайки местата на тези основни 6 функции.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР